asudebekleyis
Selamun Aleyküm...
Sitemize Hoşgeldiniz...
Saygılarımızla; Islami Forum asudebekleyis
İslami konularda her türlü bilgiyi bulabileceğiniz islami forum Yönetimi

Join the forum, it's quick and easy

asudebekleyis
Selamun Aleyküm...
Sitemize Hoşgeldiniz...
Saygılarımızla; Islami Forum asudebekleyis
İslami konularda her türlü bilgiyi bulabileceğiniz islami forum Yönetimi
asudebekleyis
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

asudebekleyis

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Kapı Çalsa Kimin Gemesini İsterdin???

4 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Kapı Çalsa Kimin Gemesini İsterdin??? Empty Kapı Çalsa Kimin Gemesini İsterdin??? Cuma Mayıs 29, 2009 12:46 pm

FreeBoy

FreeBoy

Kapı çalsa kimin gelmesini isterdin ???

2Kapı Çalsa Kimin Gemesini İsterdin??? Empty Geri: Kapı Çalsa Kimin Gemesini İsterdin??? Cuma Mayıs 29, 2009 5:49 pm

haydar

haydar
Admin

her nekadar layık olamasakta alemlerin efendisi s.a.v gelmesini isterdim Sad

http://www.asudebekleyis.yetkinforum.com

3Kapı Çalsa Kimin Gemesini İsterdin??? Empty Geri: Kapı Çalsa Kimin Gemesini İsterdin??? Cuma Mayıs 29, 2009 9:47 pm

z_ü_l_a_l

z_ü_l_a_l

ama haydar abi benm düsüncemi calmissin!! ama ben tek efendimizin (sav) değil, akraba ve arkadaslarınında gelmesini isterdim!! Sad Sad

4Kapı Çalsa Kimin Gemesini İsterdin??? Empty Geri: Kapı Çalsa Kimin Gemesini İsterdin??? Cuma Mayıs 29, 2009 10:23 pm

FreeBoy

FreeBoy

Peygamber efendimiz S.A.V gelmesini isterdim (ama onun dışında fb nin bütün oyuncuları aziz yıldırım ve şanışer biraz kalabalık oldu ama idare ederim)

5Kapı Çalsa Kimin Gemesini İsterdin??? Empty Geri: Kapı Çalsa Kimin Gemesini İsterdin??? C.tesi Mayıs 30, 2009 4:30 pm

efsane16

efsane16

Haydar abi hep öledir zaten başkalrın düşüncelerini çalar Evil or Very Mad Twisted Evil .Kapı çalınca Adriyana Lima gelmesini isterdim...

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]