asudebekleyis
Selamun Aleyküm...
Sitemize Hoşgeldiniz...
Saygılarımızla; Islami Forum asudebekleyis
İslami konularda her türlü bilgiyi bulabileceğiniz islami forum Yönetimi

Join the forum, it's quick and easy

asudebekleyis
Selamun Aleyküm...
Sitemize Hoşgeldiniz...
Saygılarımızla; Islami Forum asudebekleyis
İslami konularda her türlü bilgiyi bulabileceğiniz islami forum Yönetimi
asudebekleyis
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

asudebekleyis

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Herkes Bilmece Sorsun!!!

+2
haydar
FreeBoy
6 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Herkes Bilmece Sorsun!!! Empty Herkes Bilmece Sorsun!!! C.tesi Mayıs 30, 2009 12:41 am

FreeBoy

FreeBoy

Arkadaşlar şimdi ben bir bilmece sorucam baska bir arkadas cevaplıyacak cevapılıyan arkadas baska bir bilmece sorucak ve böyle davam edicek...
Ben baslıyorum:
Tavuklar en çok hangi ülkeyi sever Question Question Question

2Herkes Bilmece Sorsun!!! Empty Geri: Herkes Bilmece Sorsun!!! C.tesi Mayıs 30, 2009 1:37 am

haydar

haydar
Admin

mısırı Very Happy Very Happy
Arrow sarıdır sarhan gibi okunur kuran gibi Question Question Question

http://www.asudebekleyis.yetkinforum.com

3Herkes Bilmece Sorsun!!! Empty Geri: Herkes Bilmece Sorsun!!! C.tesi Mayıs 30, 2009 9:06 am

sehâdet

sehâdet
Admin

Laughing ALTIN Laughing
Trenler ne zaman üşürler? Very Happy

4Herkes Bilmece Sorsun!!! Empty Geri: Herkes Bilmece Sorsun!!! C.tesi Mayıs 30, 2009 10:01 am

ravza

ravza

Laughing haydutlat soyduğu zaman Very Happy Kirpiler nasıl oyun oynarlar?

5Herkes Bilmece Sorsun!!! Empty Geri: Herkes Bilmece Sorsun!!! C.tesi Mayıs 30, 2009 4:27 pm

efsane16

efsane16

Yer altında gizli sandık

6Herkes Bilmece Sorsun!!! Empty Geri: Herkes Bilmece Sorsun!!! C.tesi Mayıs 30, 2009 5:35 pm

z_ü_l_a_l

z_ü_l_a_l

Bir elmayı yerken kurt bulmaktan daha kötü olan nedir?

7Herkes Bilmece Sorsun!!! Empty Geri: Herkes Bilmece Sorsun!!! C.tesi Mayıs 30, 2009 5:37 pm

z_ü_l_a_l

z_ü_l_a_l

Gökten yağar kar değil, ses çıkarır taş değil, yuvarlaktır top değil, bilin bakalım bu nedir?

8Herkes Bilmece Sorsun!!! Empty Geri: Herkes Bilmece Sorsun!!! Paz Mayıs 31, 2009 9:22 am

z_ü_l_a_l

z_ü_l_a_l

kirpiler nasıl oyun oynarlar? cvp= cok dikkatli Very Happy
bir elma yerken kurt bulmaktan daha kötü olan nedir? cvp= yarım kurt bulmak. Very Happy
Gökten yağar kar değil, ses çıkarır taş değil, yuvarlaktır top değil, bilin bakalım bu nedir? cvp= dolu Very Happy

9Herkes Bilmece Sorsun!!! Empty Geri: Herkes Bilmece Sorsun!!! Paz Mayıs 31, 2009 10:32 am

ravza

ravza

tabikide o kurdu yemektir

10Herkes Bilmece Sorsun!!! Empty Geri: Herkes Bilmece Sorsun!!! Paz Mayıs 31, 2009 6:15 pm

z_ü_l_a_l

z_ü_l_a_l

hyrr internetten buldum : yarım kurt bulmaktır yazıodu

11Herkes Bilmece Sorsun!!! Empty Geri: Herkes Bilmece Sorsun!!! Salı Haz. 09, 2009 6:33 pm

z_ü_l_a_l

z_ü_l_a_l

benmki bir fıkra hemde bilmeceye giriyor bende 2 kategoride yayımlıcam,
Bir baskan varmıs, sitesininde bir bekcisi varmıs. ertesi gün bekci demis ki baskanım sakın o ucaga binmeyin rüyamda o ucagın düstügünü gördüm demis. baskanda ucaga binmemis. ertesi gün ucagın düstügünü ögrenmis
-- Bundan sonra baskan bekçiyi kovmus neden??

**Bekçi hiç uyur mu? Very Happy

12Herkes Bilmece Sorsun!!! Empty Geri: Herkes Bilmece Sorsun!!! Salı Haz. 09, 2009 6:35 pm

efsane16

efsane16

uyumaz
yer altında gizli sandık

13Herkes Bilmece Sorsun!!! Empty Geri: Herkes Bilmece Sorsun!!! Çarş. Haz. 10, 2009 9:11 am

z_ü_l_a_l

z_ü_l_a_l

sordugun seyleri tekrar tekrar sorma

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]