Özlemek,hasret duymak,vuslatı ulaşamayacağın yerlerde aramak....Bu gönül asude olmuş her anını O'NUN için O'NDA yaşadığı sevgiye adıyor...Sevgi ki gönülleri feth ediyor sevgi ki gözlerden damla damla iniyor...kimi zaman bir köşeye çekiliyor kimi zaman rüzgar misali savuruyor.Tutsak kalıyor sevgisiz gönüllerde...ne çaresini bulabiliyor ne çare olabiliyor...Bu yürek öyle bir hal aldıki acı çektiği yerlerde umut arıyor.Ya senin sevgini yanlış gönüllerde arıyor yada bu gönül sevmesini bilmiyor. Benlikten çıkmak ağaçların yeşermesi gibi,çöllere düşen rahmet damlaları gib,gökyüünde barınan kuşlar gibi...Sende kaybolmak için çırpınıp duruyor bu gönül...en güzel rızan uğrunda kendini feda etmek istiyor.Bilmediğin bir sevdayı yaşamk ne kalpten sızını çıkarmak nede başka bir sızıyı o kalbe sokmak... Seninle seni seviyor...seninle seni seviyor ama sensiz görmeden...Hergün medine mekke diye inliyor bu yürek...herkez ben asude derken maddiyata çekiyor ama ben asude derken seni seviyorum..gözlerim dalıyor daldığı yerde acı duyuyor..NEDEN? nidaları yükseliyor yüreğimin o en iç yanından NEDEN?ben seviyorum evet ama _benlik_çıktımı benden yüreğim O'nun için nefsini terk edermi?benim yüreğim bukadar fedakarmı????
... HAFİZE...
... HAFİZE...