asudebekleyis
Selamun Aleyküm...
Sitemize Hoşgeldiniz...
Saygılarımızla; Islami Forum asudebekleyis
İslami konularda her türlü bilgiyi bulabileceğiniz islami forum Yönetimi

Join the forum, it's quick and easy

asudebekleyis
Selamun Aleyküm...
Sitemize Hoşgeldiniz...
Saygılarımızla; Islami Forum asudebekleyis
İslami konularda her türlü bilgiyi bulabileceğiniz islami forum Yönetimi
asudebekleyis
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

asudebekleyis

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

SEVDAM BİR NEHİRMİŞ....

2 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1SEVDAM BİR NEHİRMİŞ.... Empty SEVDAM BİR NEHİRMİŞ.... Ptsi Haz. 01, 2009 3:58 pm

ravza

ravza

Şimdi yanlızlığımı dinliyorum o enn derin vadilerin arasında
Akıyorum belkide o sonsuzluğa..
Sevdamıydı beni böyle ağlatan yoksa herşeye rağmen yanlızlığımmı?? Ama hala bir ceylan ağlıyordu içimde evet adını bile koyamadığım... Sessizliğe sığınıyorum bir dost edasıyla ama nebitmez yanlızlıkmış meğer Herkez yanımda bir sen yoksun bile diyemiyorum.... Akıyorum kahırlara,o taş misali yanlızlıklara Herşeyi savururcasına akıyorum işte... Belki anlamassın bunu belkide sonumu bildiğin gibi... Kaybetmeyemi mahkum bütün sevdalar... Neden demiyorum artık nedenlerimi bile tüketmişken..
Şimdi gözlerimde saklıyorum seni her gözyaşımda anacağım Akıyorum şimdi sensizliğe senki bir şelale......

2SEVDAM BİR NEHİRMİŞ.... Empty gözlerin nehir Salı Haz. 02, 2009 12:26 pm

sebnem14

sebnem14

Gözlerin nehir kasların köprü olsa Tam ortasından geçerken ipler kopsa ve ben yanaklarından süzülüp düşşem dudaklarına bni öpermisin? yoksa gözyası gibi silermisin??????? Very Happy

3SEVDAM BİR NEHİRMİŞ.... Empty Geri: SEVDAM BİR NEHİRMİŞ.... Salı Haz. 02, 2009 12:28 pm

sebnem14

sebnem14

Eger birgün ağlamak istersen seni durduramam ama seninle ağlıyabilirim Eger bir gün bir yere gitmek istersen seni durduramam ama seninle gelebilirim Eger birgün hayattan sıkılıp intihar etmek istersen seni durduramam ama O MÜTKİŞ ANI GÖRMEK İSTERİM......Smile

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]